miércoles, 28 de enero de 2009

Tema 4

3. Cerqueu a la xarxa Internet la descripció d’alguna experiència escolar basada en l’ús dels mitjans de comunicació, comenteu-la breument i faciliteu-ne l’enllaç per a poder accedir-hi.

Hem buscat mitjançant la pagina web de www.txec.cat la radio a l’escola, i hem trobat un projecte anomenat “XTEC-RADIO” el qual preten promoure l’ús de la radioa tots els centres educatius de catalunya, per tal de fomentar l’ús de la llengua catalana parlada i escrita com un instrument de comunicació.
L’objectiu és posar a l’abast de les escoles una eina pràctica i innovadora per ampliar el conexement de com fer radio, donant un model de radio de qualitat elaborat en els centres docents.
He trobat diferents escoles, les quals cotribueixen i treballen en aquest projecte i fins-hi tot els dies que s’emet e programa (http://phobos.xtec.cat/audiovisuals/radio/altraradio.php). D’entre elles trobem l’escola CEIP El Castell de Cabacés, CEIP Antoni Vilanova, CEIP Barceló i Matas, etc.
Un exemple es el CEIP Barceló i Matas (http://www.xtec.es/centres/b7002491/) on trobem un enllaç on hi posa Radio “el xerraire” i ens mostra com estan dins el projecte de la radio i fins-hi tot es poden sentir els programes emesos.

Marta Quevedo

No hay comentarios: